BejelentésAVON - DEBRECEN
A szépség nem kiindulópont, hanem cél!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üdvözöllek bemutatkozó oldalamon! 


 


Sólyomné Szilvási Ibolya vagyok, avon senior koordinátor, tanácsadónő, több mint egy évtizede. Debrecenben élek, itt is születtem.


1998 májusában munkahelyet változtattam és  nem tudtam kitől beszerezni az addig jól bevált avon kozmetikumaimat. Ez késztetett arra hogy csatlakozzam a magyarországi tanácsadónők csapatához, mely lehetőséget adott az önálló termékrendelésre a katalógusárnál kedvezőbb árakon. A kozmetikumok továbbértékesítésével pedig pénzkereseti lehetőséghez is jutottam. A belépés teljesen díjmentes volt.  Koordinátorom ellátott a kezdő katalógusokkal,  induláshoz pedig minden információval. Ha kérdésem volt vagy segítségre volt szükségem minden támogatást megkaptam.


 


 Sikerélményként éltem meg a változást. Élveztem, tőlem függ,  mennyi rendelést tudok összeszedni, és ezzel mennyi pénzt tudok majd keresni, illetve azt  - munkahelyemtől eltérően - hogy itt én irányíthatom a dolgok menetét.  Tudatosan kerestem azokat az embereket akiket érdekelhet az avon termékvásárlási lehetőség. Ahogy ez a környezetem körében folyamatosan ismertté vált egyre gyakrabban előfordult, hogy kezdeményezésem nélkül kerestek meg rendelési szándékkal, katalógus igénnyel. Mindehhez az avon nagyszerű termékei, értékesítési rendszere, megbízhatósága,  változatos és szép katalógusai nagyban hozzájárultak.  Mindig nagy izgalommal vártam a postást, hogy megérkezzen a csomag, kicsomagolhassan az avon termékeket és elvigyem a vásárlóimhoz, melyet mindenki nagyon szívesen várt. És ez így van már közel 12 éve, katalógusról katalógusra. Természetesen ez idő alatt sok minden változott az avon rendszerében, mindig rugalmasan alkalmazkodva a környezeti adottságokhoz.                                        


 


 2000-ben a koordinátori munkával bővült az avon tevékenységi köröm, melyet egy percig nem bántam meg. Sok új barátot, ismerőst és lehetőséget nyújtott számomra a tanácsadónői munka népszerűsítése, koordinálása. Átformálta az életemet, a gondolkodásmódomat.


 


 


 Ki végezhet tanácsadói munkát? Bárki, aki betöltötte a 18-adik életévét és kedvet érez ehhez a tevékenységhez. A kedvezményes termékvásárlási- és pénzkereseti lehetőség nem jár plusz költségekkel, kötelező rendelésekkel, rendezvénylátogatási kötelezettséggel. Önállóan végezhető, nincs belépési- vagy regisztrációs költség.  5000 Ft rendelés felett a csomagot bármilyen címre ingyen kiszállítják. Háttértámogatás „erőszakmentesen” biztosított a tanácsadónő igényei szerint. Ez egy nagyszerű lehetőség a nők számára.  Befektetés nélkül, ingyenes kiszállítással, utólagos fizetéssel hozzá juttat olyan, mindennap-  és széleskörben használatos,  jó minőségű és kedvező árú termékekhez, melyek  a folyamatosan megújuló katalógusokkal szinte helyettünk beszélve bemutatható a környezetünk számára. Úgy gondolom, aki szereti az avon kozmetikumokat, használja is azokat, szeretne pénzt keresni, és/vagy olcsóbban hozzájutni a termékekhez, annak mindenképp érdemes kihasználnia az Avon tanácsadónői munkával járó előnyöket.


 


Bármilyen kérdésed, véleményed van a fentiekkel kapcsolatosan a lenti üzenőben várom hozzászólásod. Elérhetőség megadásával meg is válaszolom őket. Ha érdekel a tanácsadói munka kattints ide!


 


 


 


 Hírek
Új termékünk

Anew kémiai hámlasztóIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!